Een Client Closet is een selectie kleding items waaruit je kunt kiezen en lenen tijdens een shoot. Op deze manier hoef je niet te pieken over uw outfit(s). En kan je de shoot stressvrij starten.Soms kan het lastig zijn om iets te vinden wat bij je past, twijfel je of je kledij wel op foto past. Op deze manier wil ik je helpen door je uit een aantal items te laten kiezen. Daarnaast is het stukje duurzamer, omdat jij niet meer naar de winkel hoeft voor iets wat je misschien maar één keer draagt. Tijdens je zwangerschap, love of family shoot kun je items uit de Client Closet kosteloos gebruiken. Hoe handig!


De jurkjes kunnen normaal en bellyproof gedragen worden*


Veelgestelde vragen

Kan ik de items zonder kosten lenen?

Zeker en vast! Je kunt vooraf aangeven welk(e) item(s) je graag wilt lenen tijdens een geplande shoot. Graag min. een week voor de shoot door te geven.

Hoeveel items kan ik kiezen?

Een shoot duurt gemiddeld een uur. Het is aan te raden max. 3 à 4 tenuetjes te kiezen. Zo heb je alle tijd met een gekozen kledingstuk.

Hoe kan ik een item reserveren?

Het is handig om een week van te voren aan te geven of je gebruik wilt maken van de Cliënt Closet. Ik neem de gekozen item(s) dan mee naar de shoot.

Kan je de items vooraf passen?

Indien je echt heel hard twijfelt over een item mag je deze komen passen bij mij thuis (Roeselare). Natuurlijk is het mogelijk om meerdere items te kiezen voor een shoot, twijfel je kies dan eentje extra :) De items zijn (bijna) allemaal verstelbaar of er zit elastiek in waardoor ze voor de meeste maten te dragen zijn. Jij kunt het beste inschatten of een item bij jou past.

Waar moet ik op letten of is handig om vooraf toe te passen?

Het is handig om je onderkleding aan te passen op de gekozen items. Zorg voor neutraal ondergoed vermijd opvallende of donkere kleuren. Een bustier past op heel veel jurkjes en kan dus handig zijn. Op deze manier voorkomen we gekke lijnen of dat donker printje.

Kan ik ook mijn eigen kleding combineren?

Uiteraard! Wil je maar één item van de client closet, geen probleem! Je kunt uiteraard eigen items stylen met de Client Closet. Is het wat kouder of heb je iets wat je graag wilt dragen tijdens een shoot? Dan is het natuurlijk super leuk om de items te combineren.